Medlemskab

Hvis du har lyst til at være medlem af A New Hope, kan du, inden du melder dig ind, fem gange benytte vores faciliteter og deltage i arrangementer på lige fod med medlemmer med fuldt medlemskab, på den måde finder du ud af, at det er en forening for dig, inden du melder dig ind.

Når du melder dig ind i A New Hope har du flere muligheder:

Fuldt medlemskab
Dette medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen, adgang til lokaler og faciliteter samt mulighed for at søge støtte til transport i forbindelse med arrangementer ikke afholdt af A New Hope, men som stadig hører under A New Hopes formål.
Årlig pris: 1000,- (1020,- hvis betalt månedligt)

Eventmedlemskab
Dette medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen og retter sig mod dem der ikke allerede har et fuldt medlemskab i A New Hope. Dog er der stadig mulighed for at benytte lokaler og faciliteter i forbindelse med Event relateret arrangementer.
Dette medlemsskab skal erhverves for at deltage i A New Hopes Event arrangementer (bl.a. liverollespil) Disse er fastsat af bestyrelsen.  Medlemskabet udløber ultimo december, indeværende år. Ved erhvervelse tilbydes medlemmet gratis adgang til  Event arrangementer som tydelig angives.
Årlig pris: 75,-

Orlovsmedlemskab
Dette medlemskab giver stemmeret på generalforsamlingen, adgang til lokaler og faciliteter. Dette medlemskab kan udelukkende gives i dispensation til medlemmer med fuldt medlemskab i 12 mdr. af gangen. Dispensationen skal søges skriftligt ved bestyrelsen og kan tildeles bagudrettet indtil 3 mdr.
Årlig pris: 360,-

Støttemedlemsskab
Dette medlemskab giver ikke stemmeret på generalforsamlingen. Dette er en mulighed for at støtte foreningen økonomisk.
Årlig pris: valgfri

Medlemsskab af A New Hope betales via Foreninglet, månedligt eller halvårligt. Indmeldelse sker online ved at følge instrukserne her (Indmeldelse).
Er der spørgsmål om processen kan disse sendes til vores kasserer Kaare.

Og husk, når man er medlem af A New Hope er man automatisk medlem af Bifrost, landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!