Spilmekanikker

Ingame tyveri

Du må ikke stjæle in-game ting uden genstandens ejers accept. Det vil sige, hvis du kan stjæle noget ingame og får fat i det uden at blive opdaget, skal du sige det offgame til ejeren af tingen. Hvis han ikke vil have, at du beholder genstanden off-game, skal han have tingen igen. Han må ikke bruge tingen ingame mere, da den er stjålet. Den der har stjålet tingen, kan så gå til gamemaster i området ved kroen og få penge, der svarer til den værdi genstanden har.

Der vil være mærkater på de ting der må stjæles uden at spørge om lov, disse ting vil for det meste være gamemaster indsatte genstande.

Off-game snak – ingame

Det kan være et forstyrrende element fra andre spillere hvis folk snakker off-game snak.

Hvis nogen snakker off-game, uden at det har noget med liverollespillet at gøre, må man tage det som om at dem der snakker off-game er ved at komme op at toppes, og derved gøre noget ved det. Det kunne f.eks. være at tysse på dem eller bede dem falde lidt til ro, eller måske prøve at skille dem ad.

Det er en nem effektiv regel som kun bør bruges hvis man synes off-game snakken er spil ødelæggende for dig selv.

Har du en vigtig ting der skal diskuteres off-game med en anden spiller, kan du trække spilleren afsides og så sætte hånden på hovedet for at tage snakken med ham/hende. Vi opfordrer til at at man holder sig i spil og evt går i off-game området hvis man er nødt til at tage noget op off-game med en anden spiller.

Kærtegne i Spil:

Hvis du i spillet vil vise kærtegn for en anden karakter kan du gøre det ved at stryge dem på armen, kigge på dem og sige kærlig ord til dem, husk at kærtegne ikke altid bliver gensidig anerkendt. 

Husk det er okay at sige fra.

At gå off-game

Hvis du ønsker at gå off-game for enten at diskutere in-game ting eller sikre at folk er OK

så tager man en hånd på hovedet og prøver at gå lidt til side for ikke at forstyrre spillet for meget. Ellers går man til off-game området ved GM-bunkeren, hvis man har brug for at være lidt off-game men prøv på at undgå at forstyrre andre.