Liverollespilsområdet

Nord for Herning, i Gullestrup skovene, har A New Hope fået etableret et område med fantastiske forhold til liverollespil gennem samarbejde med Herning Kommune og Børnecenter Nord.

Rollespilshytterne ved
Snerlens kvarter 13,
7400 Herning

Samarbejdet
Tilbage i 2005 startede en liverollespilskampagne, Tilverton, og arrangørerne bag denne fik lavet en aftale med Gullestrups Skovbørnehave, om adgang til toiletter og køkken, denne aftale har været en af de mest grundlæggende fundamenter for brugen af området.

Skovhytten

Denne arrangørgruppe startede også forhandlingerne om midler til faste bygninger ude i skovene, lavet til rollespil, og i 2010 fik en ny generation arrangører (Eventyrets Port) fuldendt arbejdet under projekt Futopia. A New Hope fik 160.000 kr. til to flotte hytter.

Huset
Den ene hytte er lukket helt af, den bliver brugt til opbevaring imellem spil, og under spillene bliver huset brugt til rollespil. I den forbindelse er huset møbleret så det kan indrettes lige til det formål man har brug for.

husetreoler IMG_2624

Kroen
Denne hytte er åben imellem spillene, men til spil lukkes den af med sider af presenninger. Med sit trægulv, bardisk og sine to hemse, er kroen utrolig stemningsfuld, og med vandhane og grill bliver det nemt at holde en kro.

kroEventyrets Port #14 Eventyrets Port #17

Som en del af vores udstyr har vi også fire middelalder telte, som placeres rundt om i området, både i skovbryn, hundeskoven og friluftsteateret.

I Skoven Friluftsteateret

Vi låner også vores udstyr ud til andres arrangementer, imod en lille mønt til vedligeholdelse.