Lokalerne

A New Hope har til huse i en kælder under en håndfuld ungdomsboliger, lige bag ved togstationen og ved siden af Sdr. Anlæg. Der er en stor parkeringsplads, og det er let at komme til.

Foreningen har siden (xxxx) lagt på Museumsgade 55A, kld
7400 Herning.

Værksted
Vores entré fungerer også som et lille værksted, hvor medlemmer frit kan bruge vores værktøj og materialer til at lave latexvåben, rekvisitter og hvad de ellers finder på. Det er også i værkstedet at man finder vores to symaskiner. Folk skal bare bruge af vores tråd og stof, det findes på lageret. De som skulle have behovet kan få en hylde i værkstedet til igangværende projekter, så vi ikke generer hinanden.

Det store fællesrum
Vores opholdsstue har tre primære funktioner; Hyggeplads, brætspil og tv-stue. Der er plads til at man kan spille figurspil, kortspil, eller få sig et måltid med sammen med andre.
Vi har hylder fyldt med liverollespilsrekvisitter og andet, som er ejet af foreningen, samt rollespilssystemer som altid gerne må kigge på.

Vi har ca. 130 forskellige bræt- og kortspil, som man rigtig gerne må bruge. I opholdsstuen er der et spisebord og et meget stort bord, ideelt til større spil og planlægningsmøder, da overfladen på bordet er som et whiteboard.